PARTICIPACIÓ LITERÀRIA
VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ / ANOIA
Novel.la d’aventures, el còmic, la lectura fàcil, el teatre i l’anglès seran els gèneres que dominaran en els propers clubs de lectura que organitza la Biblioteca de Vilanova del Camí per aquest final d’octubre i pel proper mes de novembre. Afegir també la convocatòria d’un taller de paleografia. 
OCTUBRE
Divendres 26 d’octubre és previst fer el primer club de lectura per aquesta temporada. S’ha proposat als usuaris de la biblioteca vilanovina la lectura del llibre històric i d’aventures ‘El club Dumas’ d’Arturo Pérez-Reverte. Ambdues sessions, a 2/4 de 4 de la tarda i 2/4 de vuit del vespre, els lectors participants comentaran i faran debat entorn a aquesta novel.la publicada l’any 1993, ambientada en l’època actual. L’acció és desenvolupa principalment a Madrid, París, Portugal i Toledo. S’hi fa referència a títols de l’obra de Dumas com ‘Els tres mosqueters’, ‘El comte de Montecristo’, ‘La reina Margot’ o ‘Vint anys després’. 
NOVEMBRE
El còmic centrarà el club de lectura que tindrà lloc el 9 de novembre amb ‘Simiocràcia’ d’Àlex Saló. Serà a partir de les quatre de la tarda. El 16 de novembre a partir de 2/4 de vuit del vespre es farà el club de lectura anomenat ‘fàcil’, amb ‘Tant de gust de conèixer-lo, senyor Llull’. Un altre club de lectura proposat pel mes novembre és el dedicat al teatre amb ‘L’hort dels cireres’ de Txèkhov. Serà el dia 23 a 2/4 de vuit del vespre. D’altra banda, els dies 13, 20 i 27, a les 7 del vespre es farà un taller de paleografia, on es proposarà descobrir l’origen i l’evolució de les formes dels signes gràfics, de cara a poder interpretar bé els documents escrits. Finalment des de la biblioteca vilanovina també ens confirmen que tenen previst fer un darrer club de lectura per a la pràctica de la llengua anglesa, però en el moment de redactar aquest article està pendent d’escollir el títol i autor. 
Totes aquestes activitats són gratuïtes i per participar només cal formalitzar la inscripció al taulell de préstecs de la Biblioteca de Vilanova del Camí, ubicada al Centre Cívic de Can Papasseit, carrer Verge de Núria, 1. Per a més informació us podeu adreçar telefònicament al 93 803 50 14.
Article/post 741 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova