DELENDA EST HISPANIA d’Albert Pont
A les pàgines d’aquesta novetat editorial ens presenta tot allò que Espanya amaga sobre la independència de Catalunya, i per primera vegada un llibre que explica què passarà l’endemà de la proclamació de la independència de Catalunya i com això canviarà l’escenari de l’Estat Espanyol, d’Europa i de la resta del món. 
L’autor de ‘DELENDA EST HISPANIA’, Albert Pont es proposa demostrar-nos als catalans que cas, ara mateix, superar l’agònica prudència i l’ancestral esperit negociador de Catalunya, una nació abocada a la desaparició forçosa per un Estat que la sotmet i l’ofega deliberadament i traspassar sense por el discurs oficialista del sobiranisme Alhora revela, amb xifres i fets del tot concloents, el poder que realment tenim a les mans, un poder del qual, després de 300 anys de submissió, ja ni tan sols som conscients, però que mai no ha deixat d’existir.
‘DELENDA EST HISPANIA’ que en el moment de redactar aquest article ja va per la cinquena edició és publicat per l’editorial Viena Edicions. Inclou a més pròleg de Salvador Cardús, periodista, escriptor i doctor en Ciències econòmiques. 
Font: Viena Edicions / Llegim…? Llibreria
Article/post 745 – J.M. Solé – Vols Llegir? – Ràdio Nova