ACTUALITAT 
VLLG? / UN LLIBRE QUE RECULL VIVÈNCIES D’INFANTS AMB ELS SEUS AVIS I ÀVIES
Amb el títol ‘Què penses del teu avi?’, s’ha presentat a Igualada i Vilanova del Camí un llibre solidari que destinarà els beneficis de la seva venda a la delegació de l’Anoia de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer. 
El llibre ha tingut una doble presentació, dijous 25 d’octubre a l’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada i també el divendres 26 a la residència Amma de Vilanova del Camí. 
la publicació és un projecte social que recull, en format de frases curtes i dibuixos, l’intercanvi d’experiències entre els alumnes del quart de primària de l’escola Garcia Fossas d’Igualada i els avis de l’Hospital de dia Sant Jordi de la capital de la comarca de l’Anoia. Es tracta d’un recull de frases curtes que exemplifiquen la visió que tenen els nens dels seus avis, com ara ‘la meva àvia fa unes abraçades molt fantàstiques’ o ‘El meu avi sempre diu que és vell i lleig, però jo sempre dic que és jove i bonic’. A més, també es van afegir frases dels nets dels usuaris de l’hospital.
El llibre s’acompanya amb il·lustracions de diferents autors igualadins, alumnes de l’escola ‘Pel & Ploma’, que han col·laborat en el projecte. Els beneficis del llibre, que té un preu de 7 euros, es ven en diferents botigues i punts de tota la comarca, es destinaran a finançar les activitats promogudes per l’associació, com ara xerrades i tallers. 
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Aquest dilluns dia 29 d’octubre, el programa literari de Ràdio Nova, ‘VOLS LLEGIR?’, presentarà en una entrevista el llibre ‘Què penses del teu avi?’.
Articles/post 745 – Vols llegir? – Ràdio Nova