VICTORIA CARDONA A ‘VOLS LLEGIR?’ RÀDIO
Dilluns 5 de novembre Victoria Cardona va ser entrevistada en el programa de ràdio del ‘VOLS LLEGIR?’, per parlar-nos sobre aquests temes que son de gran interès pels que som pares. Per què qui diu ‘adolescència’, diu que es una etapa que té molt mala premsa, fent ús del terme més periodístic. 

Una etapa que es deixa de ser nen/a però alhora tampoc es pot dir que ja és adult/a. A més, la família interpreta l’adolescència com un camí que comportarà problemes. En article us oferim la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista i a més de la recomanació de lectura del seu darrer llibre, titulat: ‘Quien educa a mi hijo?’ publicat per l’editorial Viceversa

QUIEN EDUCA A MI HIJO? de Victoria Cardona
En l’actualitat, són cada vegada més les famílies que deleguen en l’escola aspectes importants de l’educació dels seus fills. Però, no és cert que la figura del professor està cada vegada menys reconeguda i més qüestionada? 
No és cert també que l’èxit escolar neix a la família? És el moment de parar-se a reflexionar sobre aquestes contradiccions i adonar-se que, en els anys decisius per a la seva formació, l’única via hauria de ser la conciliació entre escola i família.
Això es reflecteix en molts aspectes, des de decisions tan importants com l’elecció de l’escola fins l’interès que hem de demostrar els pares pels seus estudis. 
Victoria Cardona, mare, àvia, mestra i escriptora especialitzada en orientació familiar, ens exposa les seves idees sobre la educació dels fills, des de la primera infància fins a la seva adolescència, deixant clar que en aquests anys família i escola haurien d’anar de la mà.
L’AUTORA
Victoria Cardona, pedagoga i escriptora, s’ha especialitzat en orientació familiar. Col.laboradora habitual en diversos mitjans de comunicació, dona conferències de temes educatius a associacions, escoles públiques, privades i concertades.
Títols bibliogràfics a tenim en compte: ‘Ensenyar a viure. Valors de sempre per als pares d’avui (Pòrtic, 2006), ‘Som avis’ (Mina, 2008), ‘Conciliar la vida familiar’ (Styria, 2008), ‘Qui mana aquí?’ (Pòrtic, 2010), ‘Un estrany a casa’ (Pòrtic, 2011) i ‘Quien educa a mi hijo?’ (Viceversa, 2012).
Destaca la seva presència a la xarxa en ser autora d’una pàgina web personal que inclou articles i la seva obra bibliogràfica (vidadefamilia.org) i d’un bloc sobre la mateixa temàtica. A més, disposa s’un espai a la versió digital del Diari Ara, titulat ‘La convivència, un trencaclosques’, guanyador dins de l’apartat ‘educació’ dels Premis Blocs de Catalunya 2011.
Font/enllaços: 
Victoria Cardona (pàgina wev i blocs)/Llegim…? Llibreria /Ed. Viceversa/Diari Ara
Article/post 750 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova