EL ROGER I EL SEU FALCÓ d’Anna Vila
L’escriptora igualadina autora de diversos llibres emmarcats dins del gènere de literatura infantil i juvenil, afegint també la publicació de llibres divulgatius, presenta un nou relat dirigit al públic més jove. 
Dos protagonistes: el Roger i el seu falcó. Ells dos havien creat moltes expectatives a tota la colla del poble, i això feia que al noi el deixessin una mica de banda. Però poc a poc, amb l’ajuda entusiasta del Pere i el suport del seu mestre falconer, el Roger anirà obrint-se camí i s’integrarà en el grup, i fins i tot algunes vegades en serà un element imprescindible. Això sí, sempre amb la companyia del seu falcó. 
Aquest llibre permet conèixer un món apassionant i engrescador com el de la falconeria, en el qual vas descobrint la infinitat de valors humans que implica la seva pràctica. 
‘EL ROGER I EL SEU FALCÓ’ és publicat per l’editorial Barcino. Va sortir a la venda el maig de 2012 i disposa d’un total de 244 pàgines. 
L’AUTORA
L’igualadina Anna Vila és infermera i escriptora. Autora de novel.la narrativa infantil i juvenil, a més ha publicat diversos llibres de divulgació. El seu primer títol publicat, ‘ELS FILS DIFERENTS’ (1991) està basat en la seva experiència com a mare d’una filla amb paràlisi cerebral i deficiència mental. Dos anys més tard publica la novel.la ‘VACANCES AL ZURICH’, guanyadora del premi Pere Quart d’Humos i Sàtira. 
Alhora combina la seva producció de novel.les per adults i narrativa infantil i juvenil. Destaquen ‘QUI FA BALLAR LA GEGANTA’ (1997), ‘NAUFRAGIS QUOTIDIANS’ (1999), escrita juntament amb A. Dalmau, ‘A MI NO EM VEU NINGÚ’ (2002) , premi Apel.les Mestres juntament amb la il.lustradora M. Cáceres, i ‘L’ALBERT I ELS COLOMS MISSATGERS’ (2003). Afegirem també que la seva obra ha estat traduïda al castellà. 
Font/enllaços: Editorial Barcino / Pàgina web: Anna Vila / Llegim…? Llibreria
Article/post 751 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova