ACTUALITAT
VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ (ANOIA)
Els clubs de lectura, una de les activitats de més èxits de bona part de les biblioteques catalanes ha servit d’idea a l’Escola Marta Mata de Vilanova del Camí (Anoia), per engrescar pares, mares i alumnes a participar en aquesta nova iniciativa que posarà en marxa el dilluns dia 12 de novembre. La proposta és reunir-se un dilluns de cada més, d’un quart de 4 de la tarda i fins a les cinc per parlar de literatura, llibres, autors preferits, recomanacions, comentaris. 
CLUB DE LECTURA – VOLS LLEGIR?
Pep Elias, Susanna Carpi, Teresa Roig, Mireia Rubio i Martí Gironell han estat fins el moment, els autors que han protagonitzat el CLUB DE LECTURA del VOLS LLEGIR? i que s’han emès a través de RÀDIO NOVA de Vilanova del Camí. L’adaptació al mitjà radiofònic d’aquesta activitat que de manera progressiva ha triomfat a les biblioteques catalanes, com una proposta d’acostar la biblioteca a l’usuari a través de la participació amb la iniciativa de compartir una estona de comentari i debat entorn a un llibre i el seu autor. 
Tots aquests programes son disponibles per a la seva audició en aquest mateix bloc, tot clicant aquest enllaç. Per aquesta nova temporada, la vuitena del VOLS LLEGIR? ja estem preparant les noves edicions. Ara per ara hem llençat al vol diverses invitacions a escriptors/es i esperem ben aviat poder-vos anunciar els seus noms. 
Font: Serveis Informatius – Ràdio Nova
Article/post 752 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova