PURA SANG d’Ada Castells
Vllg? / recomana: Isabel Casas (llibretera)
Nova aportació literària de la jove escriptora, periodista i docent Ada Castells per aquest 2012. L’autora de l’èxit editorial que va debutar l’any 1998 amb ‘El dit de l’àngel’, publica ‘Pura sang’, una novel.la que ha estat guardonada amb el Premi Sant Joan Unnim de novel.la 2012. Llibre editat per Edicions 62 i disposa d’un total de 288 pàgines. 
ARGUMENT
Una novel·la de misteri amb elements gòtics i romàntics. Després d’un casament sense gaire festeig, la Sílvia arriba al casalot de Menorca del seu marit, buscant la llum i la pau per pintar. 
Però el que hi troba és el terror i la claus-trofòbia d una illa i una família que amaga un secret. Ella i el seu fill només podran sortir-se’n gràcies a un nou amor que li donarà les forces per lluitar i fugir cap a Barcelona, i l’ajudarà a entendre que en aquesta vida no s’ha de tenir por de res. 
AUTORA
Ada Castells (Barcelona, 1968), és llicenciada en Ciències de la Comunicació per l’UAB. Ha treballat en diversos mitjans escrits, entre d’altres el Diari Avui i l’Ara. També a la televisió a BTV, TV3, i a la ràdio a Catalunya Ràdio i COM Ràdio. 
L’any 1998 va debutar amb ‘El dit de l’àngel’ (Empúries), i traduïda al castellà per l’editorial Anagrama. Posteriorment publicaria altres títols: ‘Miranda’ (2001, Empúries), ‘La crida del mar’ (Mòbil Books, 2002), ‘Tota la vida’ (2005, Empúries), ‘Sortir de mare’ (2006, Empúries) i la darrera novel.la ‘Pura sang’, objecte del nostre interès en aquest article. 
PODCAST
Isabel Casas, llibretera i col.laboradora setmanal del programa de ràdio VOLS LLEGIR?, va recomanar als nostres oients i internautes seguidors aquesta nova novel.la d’Ada Castells. Ho va fer durant l’emissió de l’edició 5 de la vuitena temporada, el dilluns 29 d’octubre de 2012. En aquest article podeu escoltar aquesta recomanació:

Font: Edicions 62 
Article/post 755 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova