ACTUALITAT
VLLG? / COL.LABORACIÓ ENTRE MITJANS
El bloc i espai radiofònic dedicat als llibres ‘VOLS LLEGIR?’ inicia una col.laboració amb el nou portal digital d’informació general sobre la comarca de l’Anoia ‘INFOANOIA.CAT’, posat en marxa el 12 de novembre. Aquesta col.laboració consistirà en aportar continguts del bloc a la secció de ‘literatura’ del nou espai informatiu digital. D’aquesta manera els articles que el ‘VOLS LLEGIR?’ ofereix tant al seu bloc com al programa de ràdio que s’emet des de fa vuit temporades a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, seran difosos en aquesta nova finestra informativa que ens ofereix l’INFOANOIA.CAT
NOVA EMPRESA DE COMUNICACIÓ
Aquest nou mitjà digital multimèdia és editat per l’empresa de serveis de comunicació ‘LA MEVA TELE’, dirigida per Òscar López. El nou portal té per objectius ser un mitjà ‘social i obert’ a tots els ciutadans, entitats i institucions anoienques, i donar un ‘nou impuls’ a la comunicació de proximitat de la comarca. 
CONTINGUTS
Entre d’altres seccions habituals, com son: política, societat, economia, esports, cultura, l’INFOANOIA.CAT incorpora la secció ‘Gent i vida’ on vol informar sobre les activitats ciutadanes que reben menys atenció mediàtica, però que permeten ‘composar un mosaic del batec ciutadà’. Destaca també la incorporació de continguts audiovisuals informatius de producció pròpia, en forma de notícies o reportatges, i una presència activa a les principals xarxes socials. 
DILLUNS 26 DE NOVEMBRE, INFOANOIA.CAT A RÀDIO NOVA
El proper dilluns, 26 de novembre, l’espai radiofònic del ‘VOLS LLEGIR?’ entrevistarà a Òscar López, gerent de l’empresa ‘LA MEVA TELE’ que gestiona el nou portal d’informació general de la comarca de l’Anoia. 
Font/enllaç: infoanoia.cat
Article/post 759 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova