GUIA XAFARDERA DE CATALUNYA d’Anna-Priscila Magrinà
Som els catalans xafarders de mena? Aquesta qüestió se la va plantejar un bon dia l’autora d’aquesta novetat editorial presentada per Angle Editorial. D’aquesta manera la periodista reusenca Anna-Priscila Magriñà va tenir el bon criteri d’escriure un llibre que recull, no xafarderies dels populars personatges mediàtic catalans, sinó ben al contrari, històries i curiositats del territori i la història de Catalunya, i que se’ns dubte farà créixer el nostre sentiment ‘tafaner’ per anar descobrint a les pàgines de la ‘Guia xafardera de Catalunya’ fins a 78 històries que poden donar resposta a les inquietuds ‘xafarderes’ dels catalans.  
Si voleu descobrir d’on ve una paraula tan catalana com ‘estalviar’, quina relació tenen les barretines amb el mal d’esquena, què vols dir pagar a la catalana, on es pot buscar or en aquestes terres, o què té a veure el cobrador del frac amb la reconquesta catalana, aquest és el vostre llibre per a les vostres lectures particulars.
Anna-Priscila Magriñà (Reus, 1983) ha recollit les millors històries i curiositats del territori i la història catalana, i s’ha endinsat en la nostra vida quotidiana; ha analitzat les icones i símbols del país; ha tastat la nostra gastronomia, les creacions genials, i s’ha fixat en el particular erotisme i tarannà propi dels catalans. I ho fa des de la prehistòria, quan els dinosaures campaven per Catalunya, passant per l’invent del pa amb tomàquet o l’ase català, considerada la millor raça del món. 
ENTREVISTA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Anna-Priscila Magriñà, autora de la ‘Guia xafardera de Catalunya’, va ser entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, el dilluns 3 de desembre. Podeu escoltar aquesta entrevista en aquest mateix article: 

Font/enllaços: Angle Editorial / Pàgina web d’Anna-Priscila Magriñà
Article/post 770 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova