ACTUALITAT
VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ (ANOIA)
El servei de Comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha presentat diferents treballs als premis de comunicació que convoca anualment la Diputació de Barcelona. El programa literari Vols Llegir? de Josep Maria Solé i el de misteri, Arkanum, de Laura Vivancos, són les propostes vilanovines al millor programa de ràdio local i comarcal. El butlletí Vilanova Informació i la Guia d’Activitats municipals i el portal de comunicació www.radionova.cat s’han presentat a la millor iniciativa en matèria de Comunicació Municipal.
Un dels projectes que hem presentat al premi de millor iniciativa en matèria de comunicació local i comarcal és el butlletí municipal que des del passat mes de febrer s’edita conjuntament amb la guia d’activitats municipal. Un maridatge que ha permès optimitzar al màxim els esforços comunicatius que es fan des de l’Ajuntament i treure’n un major rèdit social.  Econòmicament parlant, el fet de reduir el nombre de publicacions que es fan des de l’ajuntament: flyers, díptics, tríptics… s’ha traduït en un estalvi important: en paper, en disseny i en despeses de manipulació i tramesa. Al mateix temps s’ha aconseguit donar coherència a les informacions i propostes municipals que, sigui dit de passada, han tingut una molt bona acollida per part dels vilanovins i vilanovines.
També hem presentat, en aquesta categoria, el portal www.radionova.cat, la darrera aposta del servei de Comunicació,  ja que significa la seva adaptació dels mitjans municipals al món digital actual. Ràdio Nova, comparteix espai i professionals amb altres capçaleres com són el butlletí Vilanova Informació, la guia municipal d’activitats i el portal corporatiu www.vilanovadelcami.cat
Són candidats al millor programa de ràdio local i comarcal, dos programes de col·laboradors de Ràdio Nova. Concretament el Vols llegir? de Josep Maria Solé, un espai que s’emet des de fa set temporades i que està en constant evolució. Una de les innovacions del programa ha estat la incorporació dels clubs de lectura a la ràdio, en directe, i amb la participació dels autors dels llibres que es comenten. El programa que s’ha presentat a concurs és el club de lectura sobre el llibre ‘El pont dels jueus’ (Ed. Columna, 2007) del periodista i escriptor Martí Gironell.
L’altra programa de la franja de col·laboradors que hem presentat als premis de comunicació de la Diputació de Barcelona és Arkanum, que dirigeix i presenta Laura Vivancos. Concretament hem enviat el que es va emetre el passat 27 de març i que parlava sobre els teatres (suposadament) encantats.
Ara només cal esperar que hi hagi sort!
Font: Serveis Informatius Ràdio Nova
Article/post 771 – Vols llegir?- Ràdio Nova