ACTUALITAT
VLLG? / FESTIVAL DE NOVEL.LA NEGRA CATALANA
Els dies 25 i 26 gener de 2013 i pocs dies abans de celebrar-se la tradicional cita amb un altre trobada ‘negra’ amb BCNegra, es celebrarà el  ‘Festival de la Novel.la negra catalana’ a Tiana, municipi del maresme que per espai de dos dies es ‘tenyirà’ d’aquest color tant característic d’aquest gènere. Durant els dos dies que durin les jornades, s’oferiran una desena d’activitats relacionades amb la novel.la negra catalana, com una trobada entre lectors i autors o una tertúlia sobre les col·leccions fins ara publicades del gènere a casa nostra amb Jordi Caminal, Àlex Martín i Jordi Rourera. A més el festival, que compta amb la col.laboració d’editorials com Meteora, té l’objectiu de consolidar-se com a referent de la literatura negra catalana, donar-li prestigi i oferir a més un espai de debat. 
Cliqueu en aquest enllaç per accedir a la programació del TIANA NEGRA FESTIVAL DE LA NOVEL.LA NEGRA CATALANA


SEBASTIÀ BENNASSAR A ‘VOLS LLEGIR?’ RÀDIO 
Us oferim la possibilitat d’escoltar l’entrevista que el programa literari de Ràdio Nova ‘Vols Llegir?’ va emetre el dilluns 7 de gener de 2013 va realitzar a Sebastià Bennassar, director del primer Festival de Novel.la Negra Catalana ‘Tiana negra’:

Font/enllaços: TIANA NEGRA Festival de Novel.la Negra 
Article/post 782 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova