ACTUALITAT
VLLG? / 69è PREMI NADAL DE NOVEL.LA I 42è PREMI JOSEP PLA
Com cada any, durant la tradicional nit literària del dia dels Reis es lliuraran el Premi Nadal de Novel·la i el Premi Josep Pla de prosa en català, als quals opten 229 i 27 originals respectivament. En el cas del Premi Nadal, els originals de tot l’estat espanyol, a més d’altres països europeus i americans, entre els quals destaquen Argentina, Mèxic i Perú. Les obres presentades aquest any responen a una àmplia varietat de temes i gèneres. En el cas del Premi Josep Pla, les obres provenen de tot l’àmbit catalanoparlant i hi ha diaris, llibres de viatges i biografies, però hi predomina la ficció, amb una presència destacada de novel·les ambientades en la història recent o en l’actualitat. 
En l’anterior edició del Premi Nadal, Álvaro Pombo va ser guardonat per la seva obra titulada “El temblor del heroe’. Pel que fa el Premi Josep Pla de prosa en català,  el  periodista i escriptor Rafael Nadal va ser premiat per la seva obra titulada ‘Quan érem feliços’. 
Article relacionat: Vols llegir? – 06/01/2012
Article/post 783 – Vols llegir? – Ràdio Nova