ACTUALITAT
VLLG? / EL MICROMECENATGE HO HA FET POSSIBLE
Ràpida resposta i objectiu aconseguit: el Teatre de l’Aurora ja ha reunit en només 14 dies els 2.200 euros necessaris per construir i muntar l’escenografia per la representació teatral de la novel.la ‘Olor de gas’ de l’escriptor igualadí, Pep Elias. Un total de 59 mecenes han fet en temps rècord la seva contribució gràcies a la crida feta pel teatre anoienc amb la campanya de micromecenatge engegada a través de la plataforma Verkami per finançar l’escenografia. Recordem que el Teatre de l’Aurora produeix per primer cop al ‘cent per cent’ aquesta adaptació teatral de la novel.la editada l’any 2010 (Pagès Editor), i guanyadora del 22è premi de Novel.la Breu Ciutat de Mollerussa. La data prevista d’estrena és el 15 de febrer, però tots els 59 mecenes que han fet l’aportació econòmica seran convidats el dia abans a la preestrena de l’obra. 
L’equip de producció d”Olor de gas’ està format pel propi autor de l’obra original, l’escriptor i periodista Pep Elias, l’actor Joan Valentí i el director teatral Marc Hervàs, a més del personal tècnic i artístic del Teatre de l’Aurora. L’estrena d’aquesta obra restarà inicialment tres dies sobre l’escenari del teatre igualadí, i posteriorment iniciarà una gira que la portarà a Manresa, Granollers, Tarragona i Girona durant el mes de març.
Recordem que ‘Olor de gas’ és protagonitzada per l’Adam, un home feliç que comet l’error de creure que tot el que té durarà per sempre. En el moment més inesperat, però, tot se’n va en orris i decideix començar de nou tant lluny com sigui possible. Destí del seu viatge en solitari: el planeta Mart. 
AUTOR I ACTOR AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
El dilluns 14 de gener, l’autor de la novel.la original i que ara serà traspassada al teatre, Pep Elias, junt amb l’actor que interpretarà el monòleg, el també igualadí Joan Valentí, van ser presents als estudis de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, per ser entrevistats en directe durant l’emissió del programa de llibres ‘Vols llegir?’. En aquest article us oferim la possibilitat d’escoltar-la:

Font: Teatre de l’Aurora / Pep Elias
Fotografia: projecte escenografia ‘Olor de gas’ – grup ‘Olor de gas’ (Facebook)
Article/post: 797 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova