VLLG? / NOUS FORMATS DE LECTURA
La productora editorial de continguts culturals ‘Play Attitude’ ubicada a Barcelona, especialitzada en la creació i edició de novel.les il.lustrades, han creat la seva primera aplicació il.lustrada i interactiva per iPad, iPhone i iPod titulada: ‘iPoe Collection’, un compendi de relats d’Edgar Allan Poe. Una manera de reinventar els llibres electrònics, proposant una experiència de lectura molt innovadora per part d’aquesta jove empresa catalana i que ja ha rebut el primer reconeixement internacional en ser guardonada l’aplicació, com a millor app de ficció amb el prestigiós ‘Publishing Innovation Awards’ de Nova York, convocatòria anual organitzada per la ‘Digital Book World’ que premien els e-books, llibres enriquits i les apps més innovadores en 14 categories. L’objectiu d’aquests premis, a part de reconèixer la  qualitat de les millors apps, es destacar els autors o editors, impulsant una nova manera d’entendre l’experiència de llegir en la era digital.
‘iPoe Collection’ s’ha gestat dins de l’equip de ‘Play Attitude’, que ha desenvolupat des del primer esbós fins a les animacions i música original. Un excel.lent treball creatiu i cultural perquè joves i adults gaudeixin, com mai abans s’havia fet, del terror més mític d’un dels autors d’aquest gènere més aclamats de tots els temps: Edgar Allan Poe. Aquesta aplicació vol representar una experiència única per descobrir les capacitats de tots aquells usuaris d’iPhones o iPads, on terror i tecnologia formen un tàndem perfecte.
Desprès del llançament dels dos volums fins ara publicats i arrel de l’èxit de descàrregues a través de  l’AppStore, més de 250.000, els responsables de l’editorial estan valorant l’adaptació al sistema Android. A més s’ha creat una línia de marxandatge oficial amb productes relacionats amb l’‘iPoe Collection’.
ENTREVISTA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Efren García, director d’aquesta editorial de continguts culturals interactiu i il·lustrats  va ser entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns dia 4 de febrer, per tal de presentar i explicar als oients de ràdio i també d’internet, l’experiència que ha suposat la posada en marxa d’aquesta aplicació que representa una novetat dins de la lectura electrònica. En aquest article us oferim la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista: 

VIDEO PROMOCIONAL D’iPOE COLLECTION

Font/enllaços: ‘Play Attittude’ / Inclou promocional a Youtube
Article/post 812 – J.M.Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova