PEP MAS VILANOVA de CABRERA D’ANOIA…, BUSCA’T TEMPS PER LLEGIR PERQUÈ AQUEST PACK DE LLIBRES JA ÉS TEU!!! – VOLS LLEGIR?-INFOANOIA.CAT 


Pep Mas Vilanova ha estat el guanyador del pack de llibres sortejat per ‘Vols llegir?’ i ‘Infoanoia.cat’, celebrat durant l’emissió del programa de llibres de Ràdio Nova. La mà innocent que ha escollit el nº 11 del total de 75 correus electrònics rebuts durant aquestes tres setmanes ha estat l’escriptor i periodista manresà Genís Sinca, autor del llibre ‘Una família exemplar’, Premi Josep Pla 2013. 


MOLTES FELICITATS AL GUANYADOR I MOLTES GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR!!!
VLLG?/INFOANOIA.CAT
L’espai de llibres de Ràdio Nova ‘Vols llegir?’ i el nou mitjà digital d’informació general de la comarca de l’Anoia ‘Infoanoia.cat’, t’ofereixen la possibilitat d’aconseguir un pack de llibres de bona lectura, valorat en 130€. Amb aquesta promoció els dos espais digitals fan un nou pas en la seva col·laboració iniciada fa pocs mesos, amb aquesta convocatòria oberta a tothom per tal de difondre la lectura i poder obtenir d’una manera ben senzilla una pack de llibres d’autors diversos i varietat de gèneres. 
Per participar només caldrà enviar un correu electrònic a partir del dilluns 25 de febrer i fins el 17 de març amb les dades personals (nom, cognoms, adreça, població i tel. de contacte) al correu obert per aquesta promoció: concursvolsllegir@infoanoia.cat. Entre tots els correus rebuts durant aquest període de temps, és sortejarà el dilluns 18 de març aquest pack de llibres durant l’emissió del programa literari de Ràdio Nova. Quants més correus enviats, més possibilitats de guanyar. Participa i guanya bona lectura!
Article/post 824 – Vols llegir? – Infoanoia.cat – Ràdio Nova