ENS AGRADA REBRE LLIBRES ORIGINALS – VOLS LLEGIR? 


-Josep Maria Solé, editor ‘Vols llegir?’-

La veritat és que no estem acostumats a rebre llibres de promoció. Som un punt encara molt petit per rebre l’atenció de les grans editorials, i disposar de les novetats per ser repassades i fer-ne articles per difondre la seva lectura. Al contrari d’editorials més petites que és mostren més voluntàries per enviar exemplars. 
Sóc conscient que som molts mitjans a atendre, i que la cosa no està per llençar coets. Però tampoc no hi ha a la ràdio tants programes que de manera temàtica parlen de llibres. Fa enveja veure en programes de televisió o escoltar a la ràdio, que col.laboradors i companys que parlen de llibres exhibeixen o diuen que tenen els volums recomanats. Però no us preocupeu que tant jo com la ràdio (Ràdio Nova), estem fent els possibles per solucionar aquesta situació. 
De fet, els llibres no son per a nosaltres, ja sabeu que de tant en tant, fem promoció per regalar-los als nostres oients i seguidors. 
Vull agrair per exemple a Andreu González Castro que a través de Cossetània Edicions ens hagi fet arribar el seu nou llibre: ‘365 acudits per a culers’. 
També ho vull fer extensiu a Editorial Meteora i a Maria Dolors Sàrries que també té atencions amb el programa. A Albertí Editors (Elisenda Albertí), Editorial Alrevés/Crims.cat, i a escriptors/es que també ens han fet lliurament dels seus treballs literaris en els darrers temps: Teresa Roig, Jordi Gutierrez Jané, Pep Elias, Carme Bosch, Mireia Rubio, Jordi Santasusagna…, de tots he procurat fer-ne difusió en aquest espai. 
J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova