Lliurat a Pep Mas Vilanova el pack de llibres

VLLG? / INFOANOIA.CAT
-actualització 26.03.2013-

Pep Mas Vilanova de Cabrera d’Anoia s’haurà de buscar temps per llegir el pack de llibres amb el que ha resultat guanyador de la promoció convocada durant el mes de març  i organitzat conjuntament per l’espai de llibres de Ràdio Nova ‘Vols llegir?’ i el digital d’informació general de la comarca de l’Anoia ‘Infoanoia.cat’. 

El sorteig s’ha celebrat aquest dilluns 18 de març durant l’emissió del programa de llibres de Ràdio nova ‘Vols llegir?’, i la mà innocent que ha escollit el nº 11 del total de 75 correus electrònics rebuts durant aquestes tres setmanes que ha durat la promoció ha estat el periodista i escriptor Genís Sinca, autor del llibre ‘Una família exemplar’, Premi Josep Pla 2013. 


El lliurament del premi al guanyador, Pep Mas Vilanova, ha tingut lloc el dimarts 26.03.2013 als estudis de Ràdio Nova on el receptor del premi l’ha rebut de mans de Josep Maria Solé i Òscar López, editors respectius dels dos espais organitzadors d’aquesta promoció, el programa de llibres de Ràdio Nova ‘Vols llegir?’ i el diari digital ‘Infoanoia.cat’. 

La resposta a la convocatòria per obtenir el pack de llibres valorat amb 130€ ha estat molt positiva. 75 correus electrònics rebuts, la gran majoria de municipis de l’Anoia, han representat el gruix de la participació. Destacar també altres municipis catalans amb correus rebuts de Barcelona, Vilassar de Dalt, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Llorà, Terrassa i Parets del Vallès, entre d’altres. També destacar un correu provinent d’Itàlia, en concret de Pandino, que també s’ha sumat a la bona acollida que ha tingut aquesta promoció.     
Des del ‘Vols llegir?’ i l’Infoanoia.cat’ volem agrair la participació de tots i en especial al guanyador, Pep Mas Vilanova, que ben aviat rebrà el pack de llibres de bona lectura. 
Article/post 841 – Vols llegir?/Infoanoia.cat – Ràdio Nova