VLLG? / IGUALADA
L’escriptora Ada Castells va trobar-se amb lectors d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Piera, Masquefa, Sant Martí de Tous i la Llacuna el dijous 7 de març, a la Biblioteca Central d’Igualada. L’autora de Pura Sang, Premi Sant Joan 2012, va participar en el Club del llibre, una activitat que organitza la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’apropar els escriptors contemporanis a la gent.

Els assistents eren membres dels clubs de lectura de les biblioteques i el bibliobús de l’Anoia. Precisament la conductora de la trobada, Maria Enrich, és moderadora de dos dels clubs de la Biblioteca Central d’Igualada, que va encetar una conversa còmoda i molt enriquidora amb Ada Castells, que va parlar sobre la novel•la i el procés creatiu. Després es va iniciar un intercanvi d’opinions i experiències entre els assistents i l’escriptora, que va ser l’eix principal d’aquesta vetllada. I és que, tal com va dir l’autora, “els que ens agrada la lectura i la literatura som uns malalts, una secta”.

Pura Sang és una novel•la que reflexiona sobre la por i explora els límits de la bogeria. Ada Castells va reconèixer que a l’obra hi ha elements gòtics i autobiogràfics i que li agrada el final “perquè és el primer cop que la protagonista és realment valenta”.

Clicant en aquest enllaç disposeu de més informació sobre aquesta novetat editorial en l’article publicat en aquest espai. 

Font: Infoanoia.cat
Article referència: Vllg? / Els lectors que si estimen els llibres -192- Ada Castells
Article/post 842 – Vols llegir? – Ràdio Nova