VLLG? / PRESENTACIONS LITERÀRIES
Paranoia Accions porta a Igualada el jove escriptor indi Amin Sheikh, que és a Catalunya presentant el seu llibre autobiogràfic. L’autor explica a l’obra la seva vida a Bombai i ho fa amb una finalitat: amb les vendes del llibre vol recaptar fons i obrir una llibreria a la gran ciutat índia on ell va créixer. 

Així, “La vida es la vida, soy gracias a ti” és una història que va més enllà, perquè pretén complir el somni d’Amin Sheikh. A més, l’escriptor vol que la llibreria estigui gestionada per nens i joves d’un orfenat i que ells puguin aprendre oficis entremig del món dels llibres.
 
L’acte de presentació del llibre ha estat organitzat per l’entitat cultural ParAnoia Accions, i ha tingut lloc dijous 11 d’abril  a la capella Nostra Sra de Gràcia del passatge del Capità Galí. L’entitat anoienca se suma a la voluntat de l’autor: que el llibre canviï la realitat dels joves orfes.

Font/enllaç: Paranoia Accions / Infoanoia.cat
Article/post 859 – Vols llegir? – Ràdio Nova