VLLG? / PRESENTACIONS LITERÀRIES
Igualada, Calaf i Masquefa han concentrat aquest divendres dia 12 d’abril quatre presentacions literàries en aquesta precampanya de promocional de llibres adreçada a la diada del llibre, el Sant Jordi 2013. A Igualada, el plat fort ha estat dominat pel mediàtic Albert Espinosa. A nivell local, Daniel Vilarrubies ha presentat un recull divulgatiu de cultura igualadina. D’altra banda a Calaf, l’igualadí Darius Solé s’ha presentat davant els calafins la seva primera novel.la, i al sud de l’Anoia, a Masquefa, Jordi de Manuel ha donat a conèixer el seu llibre de recull de relats que tenen com a denominador en comú el món del futbol. 

ESPINOSA A IGUALADA
L’escriptor Albert Espinosa ha signat exemplars de la seva darrera novel·la “Bruixoles que busquen somriures perduts” davant un nombrós públic assistent, principalment seguidors de la sèrie ‘Polseres vermelles’, a Igualada aquest divendres 12 d’abril. L’acte de presentació ha tingut lloc la seu de la llibreria Aqualata.

L’amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat… En aquesta nova novel·la, Albert Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a la vida.

“El Ball de diables d’Igualada”, de Daniel Vilarrubias
D’altra banda la  Biblioteca Central d’Igualada a la Plaça de Cal font, ha tingut lloc l’acte de presentació del llibre  “El Ball de diables d’Igualada. (S. XV-XX)” Un entremès dels temps medievals ençà”,  de Daniel Vilarrubias i Cuadras. L’acte ha comptat amb la presència de l’autor i les intervencions de Josep Miserachs Nadal, Primer Tinent d’Alcalde i Regidor de promoció Cultural i de Salvador Palomar Abadia, editor i autor del pròleg. 
En acabar la presentació s’han realitzat els balls parlats del Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona i  del Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada.

DARIUS SOLÉ A CALAF

L’escriptor debutant, l’igualadí Darius Solé, continua amb la seva campanya de promoció de la seva primera novel.la titulada: ‘De qui és aquesta maleta?’. La cita per aquest divendres dia 12 ha estat Calaf, en concret a la Sala Felip, a partir de les set de la tarda. 
JORDI DE MANUEL PRESENTA ‘ORSAI’ A MASQUEFA
Per al seva part, l’escriptor Jordi de Manuel ha donat a conèixer als lectors masquefins el llibre ‘Orsai, biografia d’un felí’ (Ed. Meteora). L’acte s’ha celebrat a la Biblioteca de Masquefa, amb la presència del propi autor i presentat pel dinamitzador cultural, Marc Guarro.

‘Orsai’ es un llibre de futbol que fins i tot els hi pot agradar als que no son “futboleros”. Es tracta d’un recull de 20 històries curtes dividides en quatres parts ben diverses amb un denominador en comú: el món del futbol.

Informació elaborada per Infoanoia.cat i Vols llegir?
Article/post 860 – Vols llegir? – Ràdio Nova