PERQUÈ SOM POBLE de Joan Pinyol

“Perquè som poble” recull les vint-i-cinc converses que l’escriptor capelladí va compartir en el seu moment amb persones d’àmbits molts diversos lligades a Capellades.
Dissenyat per la jove capelladina Anna Costa i imprès a Romanyà Valls, es tracta d’un llibre cent per cent capelladí que s’encapçala amb una introducció en què el mateix Joan Pinyol explica el sentit del recull, el context en què es van fer les entrevistes, les raons de la tria dels entrevistats i, entre d’altres, també inclou un parell de fotografies inèdites del poble que remeten a altres temps.
Les entrevistes s’han realitzat a persones que han destacat -i la majoria encara destaquen- en àmbits tan diversos com la música, la viticultura, l’associacionisme, la medicina, el patrimoni festiu, la religió, l’agricultura, el teatre, la competició esportiva d’alt nivell, la pintura, el col·leccionisme… Totes tenen en comú la vinculació directa amb Capellades i són el Xavi Cassanyes, l’Aurora Garriga, el Toni Miquel, l’Arantxa Yaben, la Teresa Gual, el Josep Prat, la Lydia Argelich, l’Angelina Vich, el Jaume Bernadet, el Joan Aloy, el Jordi Blasco, el Carles Muñiz, l’Aquilino Lozano, l’Anna Gumà, el Jordi Torres, el Berni Armstrong, la Montse Soler, l’Albert Grados, l’Antoni Quintana, la Neus Basart, l’Antoni Chia, el Cels Llorens, el Moisès Castells, la Maria Teresa Solà i la Núria Colom.
PRESENTACIÓ A CAPELLADES
La presentació de “Perquè som poble” tindrà lloc diumenge 21 d’abril a les 12 del migdia a la terrassa exterior de l’Espai Aloy, el renovat espai cultural i gastronòmic ubicat a l’antic Bar Aloy (carrer Major, 55) de Capellades.
JOAN PINYOL, ENTREVISTA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Dilluns 15 d’abril, l’escriptor capelladí serà entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, a partir de les 20h. en directe, amb motiu de la publicació d’aquest nou llibre.