VLLG? / TRADUCCIÓ LITERÀRIA
L’última novel.la fins ara publicada de Jaume Cabré, ‘Jo confesso’ (Proa, 2011), que ja ha estat traduïda i publicada a l’alemany, l’italià, l’holandès, el polonés i el castellà, tindrà la seva adaptació a l’anglès. Serà l’any 2015 i se’n farà càrrec de la seva publicació l’editorial Arcadia Books. A més serà traduïda per Lucia Graves, filla del poeta Robert Grapes. El tracte s’ha tancat durant la Fira del Llibre de Londres, que té lloc aquests dies a la capital britànica.  Però abans de ser adaptada a l’idioma de Shakespeare, ‘Jo confesso’ sortirà en francès el proper més de setembre i més tard, a la tardor, al danès. 
JAUME CABRÉ AL VOLS LLEGIR?
El mes de novembre de 2011, passats dos mesos de la publicació de “Jo Confesso”, el programa literari de Ràdio Nova, “Vols llegir?”, va entrevistar a l’escriptor català. Us oferim la possibilitat d’escoltar-la en aquest mateix article:

Article/post 865 – Josep Maria Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova