VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA
Aquest dissabte 20 d’abril, a les 6 de la tarda, es presentarà a Igualada la cinquena edició de l’obra ‘Felip V contra Catalunya’, de la qual és autor el doctor Josep M. Torras i Ribé, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc a la llibreria ‘Llegim…?’ del Passatge Capità Galí 4 d’Igualada. Participaran en aquesta presentació Rafael Català, director de l’editorial Rafael Dalmau i també l’autor del llibre, que explicarà diversos aspectes de la gestació de l’obra, de la documentació utilitzada en la seva elaboració, i del valor simbòlic que cal atribuir-li en l’avinentesa dels actes commemoratius de 2014.
EL LLIBRE
Publicat per primer cop l’any 2005, va ser un gran esdeveniment editorial, i durant sis setmanes va encapçalar les llistes dels llibres més venuts a Catalunya en la categoria d’obres de ‘no ficció’. Amb motiu de la commemoració de la Guerra de Successió i de la derrota del 1714, s’ha publicat aquest cinquena edició que mostra un nou disseny de la portada. El llibre disposa d’un total de 409 pàgines, i està editat dins de la col.lecció ‘Bofarull’. 
Font/enllaç: Llegim…? Llibreria / Rafael Dalmau Editor 
Article/post 869 – Josep Maria Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova