VLLG? / COMUNICACIÓ

Ràdio Nova ha fet entrega dels premis als guanyadors del I Concurs de Microrelats via Twitter convocat amb motiu de Sant Jordi. Rosa Esteve, Mari Carme Martín Egea i Ricard Closa van recollir els tres premis dotats amb tres lots de llibres per gentilesa de les llibreries Huguet, La Pau i Llegim? en la fira de Sant Jordi de Vilanova del Camí. El jurat d’aquest primer certament de piulades ha valorat la qualitat del conjunt de relats de microficció que s’han presentat i que ha estat d’un total de 36 obres. Les podeu llegir a la pàgina web de l’emissora vilanovina radionova.cat.
Ràdio Nova ha aprofitat també el marc de Sant Jordi per anunciar la convocatòria de la XV edició del Concurs de Contes a la Ràdio. Des de fa quinze anys, l’emissora vilanovina engresca a infants i joves a explorar la seva creativitat literària. Hi podran concórrer totes aquelles narracions escrites en català o castellà, de tema lliure, l’extensió de les quals no superi les 5 pàgines a una sola cara i amb lletra Arial 12, a doble espai.
El concurs estableix una categoria infantil amb tres premis Escolars de 1r i 2n de primària, Escolars de 3r i 4t de primària i Escolars de 5è i 6è de primària; dotats amb un val de 50 € per canviar a Magatzems Angelina.
A la categoria juvenil, hi podran concursar els alumnes de 1r i 2n d’ESO, per una banda ,  i per l’altra, els joves de 14 a 18 anys. En aquest  cas el premi és un val de 80 € per canviar a APP Informàtica.
I  també és manté el premi a la categoria d’adults, dotat en 150 € en efectiu.
El termini per presentat els contes és el dia 14 de junt. El lliurament es pot fer a Ràdio Nova a la plaça dels Horts, 1 2n pis- 08788 Vilanova del Cami; o també  per correu electrònic: contes@radionova.cat enviant un correu en blanc amb dos documents adjunts amb el conte  i el nom del conte seguit de la paraula plica que contindrà les dades personals.
Com cada any, les obres hauran de ser inèdites, és a dir, que no s’hagin publicat amb anterioritat, i que tampoc no hagin estat presentades en altres edicions, o premiades en cap certamen.
El lliurament des premis es farà en el decurs d’una festa a Can Papasseit, el 21 de juny  a les 18 h. L’acte acabarà amb un berenar de coca i xocolata gentilesa de pastisseria Cal Rubio i Repher, la botiga de reparació de calçat.
Font: Serveis Informatius Ràdio Nova
Article/post: 880 – Vols llegir? – Ràdio Nova