VLLG? / AVANÇAMENT EDITORIAL
El 16 de maig ha estat la data escollida per la publicació de la nova novel.la de Dan Brown ‘Inferno’. En català ho publica l’editorial Empúries i Planeta en castellà. i coincideix a més amb el desè aniversari de la publicació als Estats Units d”El Codi Da Vinci’, una obra literària que ha esdevingut un fenomen internacional. Un dels llibres més llegits de la història. 

Ara, el seu autor torna a la càrrega amb un nou lliurament de les aventures del professor de simbologia Robert Langdon. El protagonista dels relats de Dan Brown es veurà arrossegat en aquesta nova història a un món terrorífic al voltant d’una de les obres mestres de la literatura més misterioses de la història: l’Infern de Dante. 

Amb aquest escenari, Langdon s’enfrontarà a una adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla amb una barreja d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Una cursa contra rellotge amb cerca de respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement, recolzant-ze en l’obscur poema èpic de Dante.
Dan Brown és autor de grans èxits internacionals com ‘Fortalesa digital’, ‘El gran engany’ i ‘Àngels i dimonis’ (Empúries/Umbriel). Però sens dubte que el seu prestigi com a creador de grans i exitosos bestsellers queda representat amb ‘El Codi Da Vinci’, novel.la publicada l’any 2004, la més venuda de tots els temps i traduïda a 51 llengües i una de les més llegides de la història. L’any 2009 arrel de l’èxit del ‘Codi’, va aparèixer ‘El símbol perdut’ seguint la línia marcada per aquest primer i que ara ‘Inferno’ representa la seva continuació. 
A Catalunya, la saga de Robert langdon, ha venut fins el moment més de 300.000 exemplars. Recordem també les adaptacions cinematogràfiques que amb més o menys èxit han estat protagonitzades per Tom Hanks interpretant el personatge de Langdon. 
BOOK VIDEO TRAILER ORIGINAL:

Article/post 885 – Josep Maria Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova