LES FLORETES DEL PAPA FRANCESC de Bernabé Dalmau

El Pare Bernabé Dalmau, igualadí monjo de Montserrat i director de la revista ‘Documents de l’Església’, acaba de publicar el primer llibre en català sobre el Papa Francesc. Aquesta publicació coincideix en celebrar-se aquests dies el 100 primers dies del nou pontificat del Sant Pare.

Es tracta de ‘Les floretes del Papa Francesc’ (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), en què el monjo desgrana les anècdotes de les primeres setmanes del pontífex i repassa el pensament i l’actuació de Jorge Mario Bergoglio durant els quinze anys que va ser arquebisbe de Buenos Aires. Per Bernabé Dalmau, “el nou Papa ha trencat motlles en molts detalls i aquesta originalitat s’ha anat mantenint al llarg dels primers mesos”. “Una alenada d’aire fresc travessa l’Església i el món des del 13 de març de 2013”, afirma l’autor.

Font/enllaç: Publicacions de l’Abadia de Montserrat

Article/post: 910 – Vols llegir? – Ràdio Nova