VLLG? / ACTUALITAT

Per saber quin dia es fa l’hora del conte a una biblioteca, conèixer quan són les trobades del Club de Lectura o estar al dia de les últimes presentacions literàries, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha creat la nova aplicació “BibliotequesXBM”, que permet fer consultes de tot tipus d’activitats que es realitzen a les biblioteques de l’Anoia i a la resta de la xarxa. Mitjançant un calendari i un cercador per data, tipus d’activitat, municipi i biblioteca, la informació t’arriba filtrada.

Les 214 Biblioteques Municipals de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ja disposen d’aquesta aplicació per a dispositius mòbils a partir de la geolocalització del dispositiu mòbil o bé del lloc que l’usuari triï. 
  
“BibliotequesXBM” és una aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que indica la informació bàsica de cada biblioteca inclou quina et queda més a prop, els horaris, la localització en el mapa, com arribar-hi, les dades de contacte, els perfils a les xarxes socials i les activitats programades. A més, pots guardar les teves biblioteques i les teves activitats preferides. 

La versió de l’aplicació és vàlida actualment per al sistema operatiu Android, però s’està treballant en la possibilitat de desenvolupar versions per altres sistemes operatius. Per trobar-la només cal accedir al mercat d’Android des del mòbil, buscar “BibliotequesXBM” i  descarregar-ho de forma  gratuïta.

Info/enllaç: Biblioteca Virtual / Diputació de Barcelona
Article/post 908 – Vols llegir? – Ràdio Nova