VLLG? / ACTUALITAT

Un total de 92 relats s’han presentat al “Concurs de Contes a la Ràdio” que organitza l’emissora municipal de Vilanova del Camí,Ràdio Nova, una xifra que supera notablement la de les darreres edicions. L’any passat, per exemple, que ja es va notar un augment de la participació i hi van concórrer 61 relats. En aquesta quinzena edició s’ha incrementat el nombre de concursants en una trentena. La majoria pertanyen als tres nivells de categoria infantil, però també cal destacar el conjunt de narracions a la categoria d’adults; un total de 17.
Un altre dels aspectes destacats en aquesta quinzena edició del certamen ha estat la participació per Internet. Cada cop són més les persones que opten per fer servir les noves tecnologies a l’hora de concursar i enviar els relats a la ràdio. Més d’una vintena de narracions han arribat per aquesta via.
L’alumnat vilanoví ha estat força actiu i ha respost a la convocatòria amb un bon grapat de relats. Dels 92 que concorren al concurs, 69 corresponen a la categoria infantil: 9, al nivell de 1r i 2n de primària; 22, al de 3r i 4t, i 38, al de 5è i 6è. El col·lectiu jove continua sent el que menys participa, però aquest any, al menys, s’han presentat 6 contes a la categoria juvenil.
El Jurat, format per responsables de la Biblioteca de Vilanova del Camí, Ràdio Nova i una de les guanyadores veteranes del certamen, la vilanovina Núria Fàbregas, es reunirà aquesta setmana per decidir el veredicte que es farà públic divendres, en l’acte de lliurament dels premis que patrocinen Magatzems Angelina, APP Informàtica i l’Ajuntament de Vilanova del Camí. L’acte començarà a les 6 de la tarda i acabarà amb un berenar gentilesa de Cal Rubio i Repher.
Font: Serveis Informatius de Ràdio Nova
Article/post 912 – Vols llegir? – Ràdio Nova