VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ 
informació Serveis Informatius de Ràdio Nova
Ràdio Nova va lliurar els premis del XV Concurs de contes a la Ràdio a Can Papasseit enmig d’un acte amè i emotiu que va aconseguir aplegar la majoria de guanyadores i guanyadors del certamen, el passat divendres. Al final es van lliurar més premis dels previstos, ja que el Jurat del concurs i l’emissora vilanovina van decidir crear diferents accèssits per tal de reconèixer la qualitat de les narracions, sobretot en els diferents nivells de la categoria infantil que han tornat a aplegar, enguany, molta participació.
El vestíbul de Can Papasseit va tornar a ser l’escenari de la festa en un dia de molta activitat per a les famílies, ja que era el darrer dia d’escola i es feien les celebracions de fi de curs. Tot i així molts participants i la majoria dels premiats van ocupar les cadires a l’espera de la lectura del veredicte.
La contista Mònica Torra va ser l’encarregada de posar el toc d’humor a la trobada i relaxar l’ambient tot just abans del lliurament de premis amb dues històries molt divertides que van fer riure petits i grans.
Tot seguit la directora de Ràdio Nova, Marissa Martínez, va destacar la notable participació en aquesta quinzena edició del concurs on es van presentar fins a 92 relats. Després de felicitar i agrair la participació de tothom, va procedir a la lectura del veredicte
Una per una totes les persones premiades al concurs van anar sortint per recollir el seu premi i el merescut aplaudiment d’un públic familiar i molt fidel a aquesta cita amb l’emissora vilanovina.
En la categoria d’adults, el premi de 150 euros en efectiu, patrocinat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha estat pel conte “Final feliç” de Maria Carme Martín Egea. També es va lliurar un accèssit a la vilanovina Silvia Canas pel conte “Lladre de Virtuts”.
En la categoria juvenil, de 1r i 2on d’ESO, el val de 80 euros, patrocinat per APP Informàtica I.T. Anoia,  fou pel conte “L’altra història de la caputxeta roja”, de Maria Rodríguez Climent, d’Alacant. I en la categoria de joves de 14 a 18 anys, la guanyadora va ser  Marina Abad Almendro, alumna de 1r de Batxillerat de l’Institut Pla de les Moreres amb “Metamorfosis marina”.
En la categoria infantil, premiada amb vals de 50 euros, patrocinats per Magatzem Angelina, tots els premis van ser per a alumnes de l’Escola Marta Mata que van brillar per la qualitat amb els seus relats.
En la categoria de 1r i 2n de primària, la guanyadora va ser Carla Costa Puig amb el conte “La fada dels cabells grocs”. En la categoria de 3r i 4t de primària, Pau Serrano amb “El niño de la jungla” i en la de 5è i 6è de primària, Guillermina Gassó, de Castellfollit del Boix amb “En petit Mark”.
Davant la gran participació i la notable qualitat de les obres presentades en categoria infantil, el Jurat i Ràdio Nova van decidir concedir diferents accèssits, premiats amb un mp3: a Joana Riba, pel conte “Una casa no tan abandonada”; a Iker Venteo Plaza, pel conte “Els amics famosos”; a Carla Martínez per  “Coses de veïns” i a Adam Soteras Molner per “La vida de la Sandra”.
El Jurat el XV Concurs de Contes a la ràdio de Ràdio Nova ha estat integrat per Dani Casanellas i Susana Bolívar, en representació de la Biblioteca de Vilanova del Camí; Núria Fàbregas, guanyadora del certamen en edicions anteriors, i la periodista Mireia Rubio, en representació de Ràdio Nova.
Font/enllaç: Ràdio Nova – Serveis Informatius
Article/post 918 – Vols llegir? – Ràdio Nova