VLLG? / NOVETATS EDITORIALS
Molt atents a tots els lectors que en el seu temps van gaudir ‘plenament’ de les històries eròtiques publicades en la mítica col.lecció ‘La Sonrisa Vertical’. L’editorial Tusquests recupera i traspassa al format electrònic una selecció de set històries de literatura romanticoeròtica del seu catàleg, històries que celebren el  costat més voluptuós de l’amor en un to festiu, en alguns casos, i en d’altres, en forma de lliurament irrefrenable capaç de trencar tabús. 
En una primera fase, aquest juliol, Tusquets publicarà els llibres electrònics de ‘Nueve semanas y media’, d’Elisabeth McNeill; ‘Camiones de ternura’ de Françoise Rey; ‘La atadura’ de Vanessa Duriès; ‘La casa de los budas dichosos’ de Joao Ubaldo Ribero; ‘Ligeros libertinajes sabáticos’ de Mercedes Abad, un dels títols més destacats de la col.lecció; ‘Llámalo deseo’ de José Luis Rodríguez del Corral; i ‘Espera, ponte así’ d’Andreu Martin. Els preus de venda oscil·laran entre els 5 i 7 euros.
Posteriorment, el mes de setembre apareixeran dos volums d’Emmanuelle Arsan: ‘La lección del hombre’ i ‘La antivirgen’, que coincidiran amb el llançament en paper d’unes aventures que van popularitzar la pel.lícula que el 1974 va dirigir Just Jaeckin i va protagonitzar l’actriu Sylvia Kristel. 
Font/enllaç: Editorial Tusquets
Article/post: 924 – Vols llegir? – Ràdio Nova