VLLG? / IGUALADA / ACTUALITAT
Aquest dissabte 21 de setembre el Museu de la Pell d’Igualada i el REC acolliran la segona edició de Mercat de Lletres, una activitat que forma part del Programa 3L, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC) per a la promoció de la lectura, la llengua i la literatura a la capital de la comarca de l’Anoia. 
Tot un seguit d’activitats totalment gratuïtes i pensades per un públic molt divers, a partir de les 11 del matí i fins a les deu de la nit. A la part exterior del Museu hi haurà el mercat, on els amants dels llibres podran remenar per les diferents parades, el minimercat que serà l’espai adreçat als infants amb racons de lectura, tallers, jocs i contes, amb diferents activitats per desenvolupar la fantasia i la imaginació, i també hi haurà servei de bar i menús a càrrec de l’Associació Cultural La Bastida. D’altra banda, Paranoia Accions també ha organitzat un concurs de microcontes.
La inauguració del Mercat de Lletres serà a dos quarts de dotze del migdia, comptarà amb al presència de Laura Borràs, directora de l’Institució de les LLetres Catalanes i, a continuació, hi haurà una taula rodona amb petits editors. A la una del migdia, tindrà lloc una xerrada del sociolingüista Francesc Xavier Vila, per parlar de les llengües a Catalunya. 
A la tarda hi haurà l’espai de recomanacions de llibres i dues presentacions literàries: la primera a càrrec de l’escriptor capelladí, Joan Pinyol, que presentarà el seu nou llibre titulat ‘Ningú no mor’, i la segona amb Pruden Panadès amb la seva obra ‘Cosins de Tarzan’. 
A les set de la tarda a l’Adoberia de Cal Granotes, recital poètic ‘La pell del poeta Espriu’, amb Sílvia Bel, veu i Orestes Gas, guitarra. A les vuit del vespre, a l’Auditori, lliurament dels premis del Concurs de Microcontes i del concurs de poesia ‘Poemes d’amor ensucrat’, que inclourà lectura dels contes i poemes guanyadors. I entre les 20 i 22 hores a l’espai bar La Bastida s’ha preparat una sessió DJ a càrrec de Jordi Roca, amb una selecció de poemes musicals. 
Un ‘Mercat de Lletres’ que acomiada l’estiu i dona la benvinguda a la tardor amb una diada, dissabte 21 de setembre, on les lletres prenen la paraula. 
En aquest enllaç podeu accedir amb detall al programa d’activitats d’aquest segon ‘Mercat de Lletres’.
Font/enllaç: Ajuntament d’Igualada
Article/post 934 – Vols llegir? – Ràdio Nova