VLLG? / IGUALADA
La Biblioteca Central d’Igualada, que forma part de l’Institut Municipal de Cultura, organitza Uuh!, el tercer concurs de microrelats de por. Els relats participants han de ser inèdits, en català, tenir un màxim de 500 caràcters (unes 10 línies en cos Arial 12) i s’han de presentar abans del 10 d’octubre. Els guanyadors es donaran a conèixer el 8 de novembre, en el decurs dels actes que la Biblioteca organitza al voltant de Tots Sants.

Poden participar-hi els majors de 16 anys i només s’acceptarà un microrelat per persona. Un jurat format per Mireia Rubio, guanyadora del concurs anterior, M. Teresa Miret, representant de la Biblioteca, i l’escriptor i traductor Josep Pelfort seran els encarregats d’escollir els dos microcontes més bons. El primer premi consistirà en un lot de llibres i un menú per a dues persones a El Didal Restaurants i el segon en un lot de llibres. Tots dos rebran un diploma acreditatiu i els seus microrelats seran publicats a la web i a la pàgina de facebook de la Biblioteca.

L’objectiu d’aquest certamen és animar la gent a escriure i donar a conèixer, alhora, el gènere del microconte, en aquest cas de por. La por en qualsevol de les seves facetes: criatures monstruoses, cementiris, fenòmens sobrenaturals, terror psicològic… ha de formar part dels microrelats que escriguin els participants al concurs.

Les persones que vulguin enviar els seus textos ja poden fer-ho per correu electrònic a  b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte “Microrelat de por” i al seu cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte.

Les bases es poden consultar també a la mateixa Biblioteca i a la pàgina web www.bibliotecaigualada.cat.

Font/enllaç: Biblioteca Central Igualada
Article/post 935 – Vols llegir? – Ràdio Nova