VLLG? / COMUNICACIÓ
A partir de dilluns 30 de setembre Ràdio Nova enceta la programació que compta de nou amb la participació d’un bon nombre de col·laboradors. També destaquem un parell de novetats dins la programació: la recuperació del magazine de matí, que hem batejat com La Carmanyola, que s’emetrà diàriament de 12 a 13 hores i un canvi horari en la franja del Kol·lektiu Nokturn, que passa a ser de 8 a 9 del vespre de dilluns a divendres.
Una de les novetats destacades de la programació és el nou programa La Carmanyola un espai reservat al migdia de 12 a 13. En ell hi trobarem els titulars de l’actualitat, entrevistes, espais amb diferents col·laboradors, informació i música.  D’aquesta manera des de la ràdio volem oferir més contingut als matins radiofònics.
Els col·laboradors de tarda segueixen sent protagonistes, així doncs dilluns comptarem de nou amb el programa literari “Vols llegir” presentat per Josep Maria Solé (novena temporada). Dimecres, torna a antena De què parlem amb Aitor Bernal, un espai magazine fresc i actual que ens acompanya des de fa moltes temporades.  Una de les novetats com dèiem és que el canvi horari del programa de cinema, +QCine dirigit per Javier Pérez-Vico, que passa a fer-se els dijous en comptes del divendres.
El darrer dia de la setmana tindrem de nou el programa de misteri, Arkanum, amb Laura Vivancos. Tots els programes de col·laboradors es faran de 8 a 9 del vespre.
Pel que fa als espais informatius; continuen els punts horaris a partir de les 10 del matí i els informatius a la 1 del migdia,  a les 7 de la tarda i a les 9 del vespre.
Font/article: Serveis Informatius Ràdio Nova
Article/post 936 – Vols llegir? – Ràdio Nova