VLLG? / COMUNICACIÓ
30 de setembre és la data d’inici de la nova temporada radiofònica de l’espai de llibres ‘Vols llegir?’, que un any més s’emet per la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí (Anoia). Novena temporada, nou anys recomanant, parlant, entrevistant…, fent difusió de la lectura a través de la ràdio i també per internet des de la pàgina web, volsllegir.cat, i les xarxes socials. 
Es manté el dia d’emissió i l’horari habitual, els dilluns de 20 a 21 hores. A més, també hi ha la possibilitat d’escoltar el programa en redifusió per la ràdio en la mateixa sintonia, Ràdio Nova, els diumenges de 13 a 14 hores. D’altra banda el servei de ‘ràdio a la carta’ o podcast ofereix la possibilitat d’escoltar els programes i entrevistes d’aquesta nova temporada i també les anteriors, disponible des de la sisena temporada. 
Línia continuista amb els continguts del programa amb les seccions habituals i que mantenen un bon seguiment per part dels oients de l’espai radiofònic literari, com son ‘els més venuts’, el rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del pais. ‘Ara fa set dies’, que repassa de nou a títol de recordatori de les novetats editorials presentades en el programa de la setmana anterior. ‘Novetats de la setmana’, que ofereix des del ‘Vols llegir?’ aquelles novetats editorials que setmana rere setmana incorporem a la nostra llista de recomanacions. Les entrevistes també son el millor complement, amb una selecció d’escriptors i escriptores amb els seus nous llibres, amb especial atenció a tots aquells nous autors que s’obren camí en el món editorial i de la venda. I un finalment, un any més i per tercera temporada, el programa compta amb la col.laboració de la llibretera igualadina, Isabel Casas, que des del seu punt de venda, la Llibreria ‘Llegim…?’, setmanalment i amb el seu bon criteri literari, ens ofereix una recomanació literària. 
Una novetat que volem oferir enguany és la possibilitat d’escoltar amb estrena exclusiva per internet abans que s’emeti per la ràdio, el programa de la setmana. Aquesta temporada a diferència de les anteriors que s’emetia en directe, l’espai radiofònic està enregistrat. Per aquest motiu dies previs a la seva emissió per la ràdio, el programa estarà disponible per ser escoltat o descarregat per internet. 
D’altra banda, altres novetats o seccions que estem preparant s’aniran incorporant a mida que passi aquesta temporada, amb l’objectiu de oferir un programa de ràdio literari fresc i dinàmic. 
En aquest primer programa de la novena temporada que s’emet dilluns 30 de setembre per Ràdio Nova i que ja es pot escoltar per internet, el ‘Vols llegir?’ ofereix aquests continguts:
ELS + VENUTS
Repàs al rànquing dels llibres més venuts segons les dades publicades en el suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia en la seva edició del dimecres 18 de setembre.

ACTUALITAT
  • Recordatori a la figura del recentment traspassat Martí de Riquer, filòleg i escriptor mort a l’edat de 99 anys.

  • Sumar esforços: 10 editorials independents catalanes s’uneixen per tenir més presència en el mercat literari

  • L’adaptació al cinema de la trilogia ‘50 ombres de Grey’ ja té data d’estrena

  • La vida de l’escriptor Paulo Coelho explicada en una pel·lícula

  • Novetat editorial anoienca: Aquest estiu va ser presentat el nou mapa de la comarca de l’Anoia

LES NOVETATS DE LA TARDOR
Entrevista a la nostra col·laboradora, la llibretera igualadina  Isabel Casas que ens farà un recorregut per les novetats editorials que des de el punt de venda de ‘Llegim? Llibreria’ recomana als seus lectors i també als oients del programa.

LES NOVETATS DE LA SETMANA
‘Vols llegir?’ us recomana tres lectures particulars:

  • LA MUERTE TE ESPERA de Maria Lang
  • EL CAS HARRY QUEBERT de Jöel Dicker
  • PER MÉS TEMPS QUE PASSI de  Francesc Santolaria
Escolta aquest primer programa des d’aquest mateix article:
Article/post 937 – Vols llegir? – Ràdio Nova