VLLG? / COMUNICACIÓ
Aquest dilluns dia 7 d’octubre s’emet la segona edició de la novena temporada del programa de llibres de Ràdio Nova, que s’emetrà a partir de les vuit del vespre. Es pot sintonitzat a través del 107.7 fm (residents Anioa) i també per internet des del portal web radionova.cat. El programa també és disponible en el format podcast, ràdio a la carta, que es pot escoltar des d’aquest mateix portal .

Aquests son els continguts d’aquesta emissió:

ELS + VENUTS – NÚMEROS 1
Repàs al rànquing dels llibres més venuts, els números 1,  segons les dades publicades en el suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia en la seva edició del dimecres 2 d’octubre.ACTUALITAT
  • Obituari: Mor Tom Clancy, creador de grans best-sellers d’espionatge  • Avançaments editorials: Nova temporada de llibres per a tots els gustos  • Bona notícia: S’obren noves llibreries a Barcelona

ENTREVISTA 1:
Xavier Díaz, autor de la novel.la negra ‘COLL AVALL’, segon títol de la col.lecció de la nova editorial que publica novel.la negra en català, ‘Llibres del Delicte’. Escrita a quatre mans entre Xavier Díaz i M. Martínez, és una novel·la que es desenvolupa entre el neguit de la veu interior del que sap que ja no li queda res, i el drama extern dels esdeveniments que se succeeixen quan s’ha perdut tot.ENTREVISTA 2:
Laura Vivancos, editora i presentadora del programa de Ràdio Nova, ‘Arkanum’, visita el programa per parlar-nos del gènere literari anomenat ‘Steampunk’.LES NOVETATS DE LA SETMANAIsabel Casa, llibretera (Llegim…?) ens recomana: el nou llibre de l’escriptora igualadina resident a Barcelona, Teresa Roig, titulat: ‘L’arquitecte de somnis’‘Vols llegir?’ us recomana tres lectures particulars:

  • ‘Dos taüts negres i dos de blancs’ de Pep Coll (Proa, 2013)
  • ‘Cosas que siempre quise contarte’ de Miguel Rios (Planeta, 2013)
    Ja podeu escoltar el podcast d’aquest programa, emès el 07.10.2013: