‘L’ARQUITECTE DE SOMNIS’ de Teresa Roig
L’escriptora igualadina i resident a Barcelona, Teresa Roig, publica aquest octubre de 2013 la seva cinquena novel.la, titulada: ‘L’arquitecte de somnis’. Roig és una veritable autora polifacètica, no tancada a tractar només un sol registre, sinó ben al contrari, oferir al lector varietat de gèneres en els seus llibres fins ara publicats. Així ho demostra la seva curta però intensa carrera literària. 
Dues primeres novel.les de caràcter històric van obrir el seu camí com a escriptora: ‘L’herència de Horst’ (Alisis, 2007) i ‘Pa amb xocolata’ (Alisis, 2008), on va demostrar la seva habilitat per entrellaçar suspens històric amb històries humanes i properes. De caire més intimista, va arribar el 2010 ‘El primer dia de les nostres vides’ (Proa, Premi Roc Boronat), on va aprofundir en el retrat de la fràgil condició humana i es va consagrar com una nova veu del panorama literari català. I finalment, amb clau de comèdia, l’any 2011 va publicar a través de l’editorial Columna, ‘El blog de Lola Pons’. Ara en aquest 2013, ‘L’arquitecte de somnis’ (Columna, 2013) ens endinsa en l’apassionant història de la casa Milà
L’ARGUMENT
Al número 92 del Passeig de Gràcia de Barcelona es troba un dels edificis més emblemàtics de la capital catalana, la casa Milà. Al voltant d’aquest edifici hi orbiten sis personatges amb vides aparentment inconnexes, però amb més punt en comú del que sembla. I a través de la vida de l’arquitecte Antoni Gaudí, anirem descobrint el destí que comparteixen i que no és altre que la creació de la Pedrera. 
TERESA ROIG AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’escriptora igualadina ha estat entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns dia 14 d’octubre. En aquest article us oferim la possibilitat d’escoltar el podcast amb l’entrevista:

D’altra banda, Isabel Casas, llibretera igualadina i col.laboradora setmanal del programa de llibres de Ràdio Nova, ha escollit aquesta novetat editorial amb el llibre de Teresa Roig, per recomanar-lo als nostres oients durant la seva intervenció en el programa emès el dilluns 7 d’octubre de 2013,  i que podeu escoltar en aquest mateix article: 

Us oferim també la possibilitat de veure el booktrailer de ‘L’arquitecte de somnis’ de Teresa Roig: 

Font/enllaç: Columna Editorial
Article/post 947 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova