VLLG? / IGUALADA

Amb només 17 anys, quatre noies d’Igualada han escrit i publicat una novel·la: “Dents de Lleó”. Es tracta de Laura Aldabó, Adriana Bacardit, Arlet Mollà i Mònica Xifré.

Tot i que ara els seus camins acadèmics es comencen a separar, totes quatre van coincidir al Col·legi Maristes Igualada, i allà és on els va sorgir la idea d’escriure “Dents de lleó”, l’origen de la qual és una novel·la com a treball escolar que van fer com annex al projecte de recerca de quart d’ESO, ara fa dos anys. 

Amb l’ajuda de la cap d’estudis, Ingrid March, van entrar en contacte amb l’editorial Baula i el somni de veure “Dents de lleó” publicada s’ha acabat fent realitat.

A totes quatre els agrada molt llegir i va arribar un dia que van voler anar més enllà: van voler traspassar el rol de lectores i, fent ús del potencial de la imaginació creativa i posant-hi també rigor i perseverança, van plasmar en paper el que ha constituït la seva primera novel•la, una obra en la qual les protagonistes també són quatre joves d’avui dia. Tota obra literària narrativa és una ficció, però l’obra d’aquestes quatre joves igualadines té un aire fresc i pròxim, qui sap si autobiogràfic.

“Dents de lleó” ha estat publicada per l’editorial Baula, dins la col•lecció La Llum del Far. La podeu trobar ja a les llibreries a partir de 9,90 euros i podeu conèixer més sobre les autores a la seva pàgina web

LES 4 JOVES ESCRIPTORES DEBUTANTS AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
El dilluns 14 d’octubre les 4 joves escriptores igualadines que debuten amb la publicació del seu primer llibre, ‘Dents de lleó’, Laura Aldabó, Adriana Bacardit, Arlet Mollà i Mònica Xifré, van ser entrevistades en el programa de llibres de Ràdio Nova. En aquest article teniu l’oportunitat d’escoltar el podcast amb l’entrevista:

Laura Aldabó, Adriana Bacardit, Arlet Mollà i Mònica Xifré.

Font/enllaç: Editorial Baula / Infoanoia.cat
Article/post 946 – Vols llegir? – Ràdio Nova