VLLG? / COMUNICACIÓ
Les quatre joves escriptores igualadines que debuten amb el llibre ‘Dents de lleó’ i l’escriptora anoienca Teresa Roig que publica la cinquena novel.la, han estat entrevistades en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, emès aquest dilluns 14 d’octubre.

‘Dents de lleó’ és un llibre escrit a vuit mans i representa l’estrena literària com a escriptores de quatre joves igualadines, Laura Aldabó, Adriana Bacardit, Arlet Mollà i Mònica Xifré. Totes quatre van coincidir al Col·legi Maristes Igualada, i allà és on els va sorgir la idea d’escriure “Dents de lleó”, l’origen de la qual és una novel·la com a treball escolar que van fer com annex al projecte de recerca de quart d’ESO, ara fa dos anys. El llibre s’ha publicat sota el segell editorial de Baula.

D’altra banda, l’escriptora igualadina i resident a Barcelona, Teresa Roig, publica aquest mes d’octubre la seva cinquena novel.la a través de l’editorial Columna. ‘L’arquitecte de somnis’, títol per aquesta novel.la, ens ofereix un relat que té com a nexe en comú la casa Milà de Barcelona. Al voltant d’aquest edifici hi orbiten sis personatges amb vides aparentment inconnexes, però amb més punt en comú del que sembla. I a través de la vida de l’arquitecte Antoni Gaudí, anirem descobrint el destí que comparteixen i que no és altre que la creació de la Pedrera.
Aquesta edició del ‘Vols llegir?’, la tercera de la novena temporada, ha ofert també les habituals seccions amb novetats editorials, l’ara fa set dies amb les recomanacions de l’anterior edició (llibres de Pep Coll i el de memòries del cantant i músic Miguel Riós), i la col.laboració setmanal de la llibretera igualadina, Isabel Casas, que recomana la lectura del llibre ‘Ha tornat’ de Timur Bernes publicat per l’editorial Columna, en català.

Podeu escoltar el podcast o descarregar-lo des d’aquest mateix article:

Article/post 950 – Vols llegir? – Ràdio Nova