COMPRADORS DE BOLETS. COM TROBAR BOLETS SENSE PERDRE’S PEL BOSC de Cecília Lorenzo
Ara Llibres publica en aquest exercici 2013 una novetat editorial amb ‘bolets’. La seva autora és la periodista especialitzada en viatges i rutes per Catalunya, i ens proposa amb aquest ‘Compradors de bolets…’, com podem trobar bolets sense haver-los de collir. Original. 
Des del revolt de la carretera comarcal on pots trobar rovellons a la venda fins a les botigues de ‘delicatessen’, on hi ha els millors ous de reig, passant per les parades dels mercats fixos i ambulants, fires especialitzades…, aquest és el llibre que tots els amants de la cuina i boletaires estàveu esperant. Inclou dades pràctiques i informació de primera mà de totes les zones boletaires de Catalunya, comerços especialitzats, fires, etc. Publicat per Ara Llibres amb un total de 173 pàgines. 
L’AUTORA
Cecília Lorenzo, periodista especialitzada en viatges i rutes per Catalunya, ha esta autora de diversos llibres de guies i reportatges, i ha dirigit durant deu anys la secció ‘escapades’ del suplement ‘Què fem?’ de La Vanguardia. També ha col.laborat en publicacions com ‘Viajes National Geographic’, les guies de turisme del RACC, ‘Descobrir Catalunya’, ‘El meu país’, ‘Tots els pobles, viles i ciutats de Catalunya’ o ‘Turismo rural’, entre d’altres.
Font/enllaç: Ara Llibres
Article/post 954 – Vols llegir? – Ràdio Nova