VLLG? / MÚSICA
Tot i que el nostre espai és literari també ens agrada la música i per aquest motiu ens fem ressò d’aquesta iniciativa que és molt interessant, i a la que us convidem a participar-hi
L’Aula orquestra, és un col.lectiu que creu en l’experiència orquestral com a eina social i cultural. I és a partir d’aquí que estan creant una plataforma on es fomentin els valors de la integració i la inclusió amb nens i nenes amb un únic objectiu: FER MÚSICA PLEGATS.
S’ha iniciat, ja un projecte pilot amb alumnes  de segon de primària de l’escola Garcia Lorca de Santa Margarida de Montbui. Aquests nens i nenes viuran l’experiència de poder tocar en una orquestra de corda, en aquest espai aprendran a treballar en equip, posant el seu esforç en un objectiu comú:  LA MUSICA.
Per tal que això es pugui portar a terme s’ha creat un “Banc d’instruments” a partir de violins i violoncels cedits a partir de donacions i apadrinaments. Aquests instruments estaran al servei dels projectes de l’Aula Orquestra. Per aquest any es necessiten 15 violins, per això demanem la col.laboració de tothom mitjançant una apadrinament.
Amb 60 euros podeu apadrinar un Violi.Comptem amb la col.laboració de Llegim…? llibreria que ens facilitarà els violins a preu de cost i és el lloc on podreu  anar a fer la vostra aportació.
Podeu padrinar un violi sencer o una part.  Demaneu informació a la mateixa llibreria, Ptge. Capità Galí, 4 d’Igualada o a   llibreria@llegim.com
Font/enllaç: Llegim…? Llibreria
Article/post 961 – Vols llegir? – Ràdio Nova