VLLG? / ANIVERSARI LLIBRETER
Llegim…? Llibreria, la coneguda llibreria igualadina que ha esdevingut un referent cultural important, celebra seu 10è aniversari aquest proper cap de setmana i ens convida a tothom  a una sèrie d’activitats per commemorar l’efemèrides, tota vegada que ens anuncia que durà a terme durant tot l’any activitats extraodinàries. 
Així, el plec d’activitats del cap de setmana començaran divendres dia 8 de novembre, dins el marc del REC.08, a l’escenari Estrella Damm, amb el recital poètic PEDRALS PAPERS, a càrrec del poeta Josep Pedrals.
El dissabte, dia 9, es durà a terme una concentració important d’activitats amb  col·laboracions diverses que s’aplegaran a diversos espais del Passatge Capità Galí. En primer lloc, des de les 11 del matí fins les 2 del migdia, a l’aparador de la botiga Décory en directe,  com a activitat de l’OFF REC i per a felicitar la Llibreria Llegim…? IL·LUSTRACIÓooooh! Un espectacle mural a càrrec de l’il·lustrador d’espectacles infantils, Valentí Gubianas. A les 12 del migdia, al mateix corraló del Passatge Capità Galí,  tots els nenes i nenes que vulguin podran venir a jugar a un joc molt divertit: “La sopa de bèsties”, organitzat per l’associació l’APLEC. A la 1 del migdia a l’Espai Llegim…? inauguració de l’exposició de pintures CERCLES POÈTICS, de la pintora Cristina Font.
A 2/4 de 6 de la tarda, a l’Espai Llegim…? lectura i tertúlia literària a l’entorn de l’obra d’ALICE MUNRO, guanyadora del premi Nobel de literatura d’enguany. Comptarem amb la presència de les editores Silvia Querini de l’editorial Lumen (castellà) i Maria Bohigas  de Club Editor (català), l’acte estarà conduit per Marina Llansana i  comptarem també amb la presència d’autors/es de casa nostra. Serà un acte obert a tothom.
Amb tot, i al mateix temps, des de les 10 del matí fins les 9 del vespre hi haurà un espai dedicat als LLIBRES AL CORRALÓ: una important selecció de contes, novel·les i llibres de totes les temàtiques exposats al corraló amb una àmplia secció de música (partitures, llibres, Cds, instruments, accessoris, material pedagògic, etc.) amb sucoses ofertes. També, al mateix corraló s’hi trobaran punts de venda relacionats amb el món del llibre.
A partir d’aquí i durant tot l’any Llegim…? Llibreria organitzarà  diferents macroactivitats, entre elles un cap de setmana musical i altres diverses que anunciarà oportunament en el seu moment.
LLEGIM…? LLIBRERIA TAMBÉ COMPARTEIX EL SEU ANIVERSARI AMB EL ‘VOLS LLEGIR?’ 
Aprofitant aquest esdeveniment, Llegim…? Llibreria proposa també celebrar aquest desè aniversari amb els oients del programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vol llegir?’, i també als seus seguidors a la xarxa. Per aquest motiu la llibreria igualadina ofereix el sorteig d’un pack llibres durant les properes setmanes a través del ‘Vols llegir?’. Properament s’anunciarà la mecànica per poder participar en aquest lot de llibres de bona lectura. 
Font/enllaç: Llegim…? LLibreria
Article/post 965 – Vols llegir? – Ràdio Nova