VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA
dimarts 12 de novembre a la Biblioteca Central d’Igualada ha tingut lloc la presentació del llibre dels igualadins Jesús Lladó i Maria Enric ‘Paraules mirall’. Es tracta d’un recull de narracions curtes de Maria Enrich basades en palíndroms de Jesús Lladó, amb il·lustracions de Txell Darné. 
Aquesta presentació ha estat organitzada conjuntament per Llegim…? Llibreria i la Biblioteca Central d’Igualada. La presentació de l’acte l’ha fet el músic, periodista i ludolingüista David Puertas (creador dels sidokus)

ELS AUTORS
Maria Enrich
La Igualadina Maria Enrich va estudiar Magisteri i Filologia Catalana i, durant molts anys, ha estat professora de Llengua i Literatura Catalanes en un IES de la ciutat. Des de sempre que li agrada molt llegir i escriure. Té tres filles i gràcies a elles s’ha dedicat a escriure llibres de literatura infantil i juvenil. Li encanta inventar històries i poder-les explicar perquè els altres s’ho passin bé.

Jesús Lladó 
Barceloní, però resident a Igualada es dedica a la música en l’àmbit acadèmic. Imparteix classes de violí i dirigeix orquestres d’estudiants. De ben petit ja  li agradaven els jocs de paraules, però no va ser fins de gran que va descobrir els palíndroms. Des d’aleshores, s’hi ha dedicat amb passió. Això l’ha portat a editar la revista de palíndroms Semagames i a ser copresident del Club Palindromista Internacional. Ha escrit diversos llibres i també, un munt d’articles per a revistes.
Font/enllaç: Llegim…? Llibreria
Article/post 966 – Vols llegir? – Ràdio Nova