Sota el títol de ‘La solidaritat no degenera’, es presenta un any més el llibre de la Marató de TV3 i que forma part del projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 per obtenir recursos per a la investigació científica en el tractament de determinades malalties. Concretament en l’edició d’enguany se centra en les neurodegeneratives, entre les quals l’Alzheimer, el Parkinson, l’esclerosi múltiple i l’esclerosi lateral amiotròfica. 
La compra d’aquest llibre ajuda a recaptar fons per investigar sobre aquestes malalties esmentades. Editat tant en format paper com digital, és publicat per Viena Edicions. Un conjunt de relats escrits per autors ben divesos com Dolors Borau, Pep Coll, Núria Esponellà, Fer, José António Fortuny, Stephen Hawking, Miquel Martí i Pol, Sònia Moll, Ignasi Riera, Maria Carme Roca, Paco Roca, Robert Saladrigas, Sebastià Serrano, Albert Solé, Vicenç Villatoro i Olga Xirinacs. Tots ells han cedit la seva obra desinteressadament per al llibre. 
Enric Viladot, editor de Viena Edicions ha destacat en la presentació del llibre que: ‘…quan ens ho van proposar no en vam tenir cap dubte. Ens van donar l’oportunitat d’aportar el nostre granet de sorra per lluitar contra les malalties neurodegeneratives’.
Article/post 971 – Vols llegir? – Ràdio Nova