VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA
Les festes de Nadal són una molt bona oportunitat i especial per a explicar contes als nens i nenes. la Biblioteca de Vilanova del Cami (Anoia) ha presentat als seus usuaris el  dimarts 10 de desembre el conte il.lustrat ‘El tió agraït’ de l’escriptora Montserrat Caparrós i amb il.lustracions del dibuixant Martí Garrancho. 
En aquest llibre infantil, el tió, un dels protagonistes més carismàtics de la cultura tradicional catalana, és l’encarregat de transmetre valors de generositat, l’altruisme i l’amor pels altres. Els autors esperen que aquesta proposta literària infantil es converteixi en una eina per a compartir moments de lectura amb els més menuts de la casa. 
El llibre és publicat per l’editorial ‘La Patumaire Edicions’
Font/enllaç: La Patumaire Edicions – Biblioteca de Vilanova del Camí
Article/post 980 – Vols llegir? – Ràdio Nova