FARÉ TOT EL QUE TU VULGUIS de Iolanda Batallé

Lligueu-vos bé el cinturó. El viatge promet. Us proposem la lectura d’aquesta novetat editorial que presenta  la narració del despertar del desig d’una dona quan topa amb un desconegut que li acabarà canviant la vida. Obra guanyadora del 46è Premi Prudenci Bertrana de novel.la amb un títol ben suggeridor: ‘Faré tot el que tu vulguis’. La seva autora és l’escriptora i editora Iolanda Batallé. 
El llibre ja és a la venda des del passat 21 de novembre, i trasllada al lector fins a l’aeroport de Londres, on la Nora, una pintora que ronda la quarantena, casada des de fa dues dècades i amb dues filles, és dins d’un avió que va amb retard. Allà coneix un noi jove i atractiu anomenat Nacho, que li canviarà la vida i que la portarà a cometre la seva primera infidelitat, establint un joc de passions que desembocarà en una relació de dependència. Alt voltatge de sensualitat i sexe que ens proposa l’autora d’aquesta novel.la que està cridada a ser un dels èxits editorials de la temporada. 
El llibre és publicat per l’editorial Columna i disposa d’un total de 200 pàgines. 

IOLANDA BATALLÉ AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’escriptora i editora, Iolanda Batallé, autora d’aquesta novetat editorial, va ser entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns dia 20 de gener. En aquest mateix podeu escoltar el podcast amb l’entrevista: 

L’AUTORA
Iolanda Batallé, és escriptora i editora. Actualment és directora de l’editorial La Galera i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, del Laboratori de Lletres i del Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciada en filologia anglesa, també exerceix de periodista i col.laboradora en diversos mitjans de comunicació catalans. A nivell literari, ‘La memòria de les formigues’ i ‘El limit exacte dels nostres cossos’ són les seves aportacions de lectura. 

Llibre recomanat per Isabel Casas, llibretera igualadina i col.laboradora setmanal del programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’.

Font/enllaç: Editorial Columna
Article/post  984 – Vols llegir? – Ràdio Nova