VLLG? / ACTUALITAT

Amb el conte que porta per títol ‘Llibertat, Igualtat, Fraternitat’, l’escriptor capelladí Joan Pinyol ha estat un dels quinze finalistes, d’un total de més de dos-cents participants, de la vintena edició del Premi “Vent de Port” de contes que es convoca a Tremp. El jurat, format per Vicenç Llorca, Jordi Mir, Ada Castells, Carles Castell i Joan Carretero va decidir atorgar el premi absolut a l’Albert Garriga i Pujol, de Molins de Rei pel conte titulat “Magranes”. 

La resta d’autors i narracions finalistes van ser “L’espera”, de Marc Aguilar i Coris (Celrà), “Àngels (alats)”, de Marta Amigo i Olmos (Santa Coloma de Cervelló), “Absència”, de Carme Andrade Platero (Reus), “Al sud”, de Mercè Bagaria Mellado (Barcelona), “Pluja”, de Sebastià Bennassar Llobera (Palma de Mallorca), “La cançó”, de Jesús Bernat Agut (Almassora), “La mirada ametllada”, de Josep Casals i Arbós (Prades), “Blue Moon”, de Sandra Comas Anglada (Puigcerdà), “Sortir del sistema”, de Josep Lluís Laguarta Ullod (Gironella), “L’àlbum fotogràfic de Frèderic Parés”, de Jordi Masó Rahola (Granollers), “Creuem els dits”, de Daniel Moretones Otero (Barcelona), “Llibertat, Igualtat, Fraternitat”, de Joan Pinyol (Capellades), “Dolç adéu sota les aigües”, d’Arnau Queralt i Bassa (Santa Eulàlia de Ronçana), “Cant de Sinera”, de Marta Rollan Font (Barcelona), “Mal de ronyons”, de Jordi Serra Mayoral (Palafrugell), “Un Sant Cristo Gros”, de Jaume Tarrida Ortiz (Barcelona), “L’estela del tall”, d’Aleix Tura Vecino (Mollet del Vallès), “No m’espereu a sopar”, de Xavier Vallès Casanova (Badalona) i “Cafè i canyella”, de Josep Manel Vidal Juan (L’Alcúdia de Crespins). 

De cara al febrer està prevista l’edició del recull que conté les narracions guanyadora i finalistes a càrrec de Pagès Editors.

Article/post 986 – Vols llegir? – Ràdio Nova