VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

El cantautor Cesk Freixas presenta aquest dijous a Igualada el seu primer llibre, “Paraules per a Gaetà”, publicat per l’editorial Tigre de paper. L’acte es farà aquest dijous, 19 de desembre a les 20:00 hores a la Llibreria Aqualata, (c/ Sant Josep, 14 d’Igualada).

El llibre

«Gaeta és un carrer. Una mà, una idea, un dubte, una ciutat. Gaeta és el que vulguis que sigui. És decidir. És un terrat abans que marxi el sol, i dir alt que no volem morir. Gaeta és l’espai de temps que encara no hem viscut. El record, la memòria i el temps. I la calor que arriba per despullar-nos de la pena i el verí. Això és Gaeta. Per recordar-nos que prosseguim amb l’impossible.»

La nostra història explicada en centenars de petites històries, el dia a dia d’un poble explicat per un dels seus trobadors més joves. Paraula a paraula, ens aproparem a Gaeta, aquell poble mediterrani que queda entre la nostra terra i l’Ítaca que enyorem. En Cesk ens endinsa a la realitat quotidiana de les persones que pugnen per existir, per reeixir i per, algun dia, ser elles mateixes sense cap imposició. Aquesta és una història sobre un nosaltres posible.

L’autorCesk Freixas va néixer l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), població on resideix actualment. Fill de família treballadora, és cantautor i ha editat quatre treballs discogràfics. Persona compromesa amb el país i la societat, és militant de l’esquerra independentista i transformadora dels Països Catalans. Va començar a cursar la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona. Tot i que inacabada, segueix interessat en estudiar-la a fora dels mapes. És un ferm defensor del valor social de la cultura, lluny de la contemplació, com a eina cooperativa per compartir coneixement i ideologia.

Font/enllaç: Llibreria Aqualata
Article/post: 988 – Vols llegir? – Ràdio Nova