VLLG? / ACTUALITAT LITERÀRIA
Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist, i l’univers que Stieg Larsson va crear al voltant de ‘Millennium’, i que van  captivar a  més de 75 milions de lectors a tot el món, tindrà continuïtat amb un quart lliurament. Així ho ha dona a conèixer l’editorial sueca Norstedts, que ha anunciat la signatura de l’acord amb David Lagercrantz, que, per iniciativa de la seva agent, Magdalena Hedlund, ha acceptat el repte d’escriure una quarta novel·la, continuació independent de la sèrie ‘Millennium’. 
Segons les primeres estimacions de l’editorial sueca, l’agost de 2015, exactament deu anys després de la publicació a Suècia d”Els homes que no estimaven les dones’, es publicarà la quarta part de la sèrie ‘Millennium’. A Espanya, el llibre serà publicat per Destino en castellà i Columna en català.
David Lagercrantz és autor de diverses novel·les i de llibres de no-ficció. La seva obra s’ha centrat sempre en personatges extraordinaris. El 2011 va publicar ‘Sóc ​​Zlatan Ibrahimovic’, llibre molt venut a Suècia i també en altres països. David viu a Södermalm, a Estocolm, al barri que milions de lectors de Larsson van aprendre a recórrer amb les novel·les de ‘Millennium’. 
Recordem que a Espanya se n’han venut prop de 4 milions d’exemplars a Destino, i 350.000 en català a Columna, de la trilogia ‘Millenium’. 
Article/post 990 – Vols llegir? – Ràdio Nova