La Institució de les Lletres Catalanes estrena un nou portal digital, lletrescatalanes.cat, amb l’objectiu de convertir-se en una eina de referència de la literatura catalana. Aquest nou portal permet visionar el ‘qui és qui’ amb informació exhaustiva d’uns 4.000 escriptors catalans, clàssic, contemporànis i fins i tot els autors que han debutat durant aquest 2013. També cataloga més de 22.000 títols de llibres en català, actes de la institució des de l’any 1937, quan va ser fundada, fins a l’actualitat, i s’incorporen tota mena d’arxiu multimèdia. D’altra banda, incorpora funcions relacionades amb les xarxes socials, des de Facebook fins a Twitter. 
A mena de curiositat, Laura Borràs, actual responsable de la Institució de les Lletres Catalanes, va explicar als mitjans en la presentació del nou portal web, que un dels apartats de la recent estrenada pàgina, el lector podrà saber quines són les biblioteques preferides d’alguns dels escriptors catalans o quines són les llibreries a les quals acudeixen habitualment o quins són els seus autors clàssics de capçalera. Ara per ara, l’idioma emprat a la pàgina és el català, però és previst d’aquí a uns mesos es pugui consultar també en castellà i anglès. 
Article/post: 992 – Vols llegir? – Ràdio Nova