L’ALTRA de Marta Rojals
La publicació del seu primer llibre, ara fa tres anys, va suposar una autèntica revolució en el món literari. Una escriptora debutant va sorprendre a tothom i el ‘boca orella’ va convertir la seva primera incursió literària en un èxit sense precedents. ‘Primavera, estiu, etc.’ va ser el títol d’aquest debut que ara té la continuació com a escriptora de Marta Rojals amb la publicació d’una segona novel.la, ‘L’altra’, publicada per l’editorial RBA-La Magrana, a la venda des de mitjans d’aquest mes de gener del recent estrenat 2014. Què en dirà la crítica, com respondrà el públic lector a aquesta nova proposta literària? El temps confirmarà doncs la vàlua de Rojals com un nou valor en progressió alcista com a escriptora. 
L’ARGUMENT
L’Anna, Annona, Nona. Dissenyadora gràfica per accident, autònoma de la vida, introspectiva, sempre calculant, equilibrant la balança, posant el comptador a zero per a continuar endavant. I en Manel, Nel, Nelet, la seva parela, tan a prop i tan lluny, tanta necessitat i tanta ràbia soterrada. És fàcil que les coses canvïin de sobte, i a la Barcelona d’avui això no és una excepció: una inquilina imprevista, una família que exigeix, la crisi que ofega, una transformació vital que simposa. Com serà que l’Anna pugui equilibrar les coses, recalcular la trajectòria, continuar amb la seva vida cuirassada? Si és que pot, perquè aquests no són els únics canvis inesperats que s’acosten.
L’AUTORA
Marta Rojals és nascuda a La Palma de l’Ebre (Ribera d’Ebre), és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment exerceix de traductora i editora, ha escrit i escriu ficció per publicacions diverses i fa opinió a Vilaweb. L’any 2011 va debutar com a escriptora amb l’èxit de vendes, ‘Primavera, estiu, etcètera’
publicat al volsllegir.cat el 23 de maig de 2011.
Font/enllaç: RBA-La Magrana
Article/post: 999 – Vols llegir? – Ràdio Nova